Liens thuis staat voor mogelijkheden.

- 24 uur per dag, 5 dagen per week opvang mogelijk, ook tijdens feestdagen. Weekendopvang is uitsluitend mogelijk in noodsituaties voor huidige vraagouders.

- halen/brengen van en naar O.B.S. Commissaris Gaarlandtschool en Kindcentrum de Wel in Nijeveen is in overleg mogelijk.

- halen/brengen is mogelijk tussen 6.00 uur en 23.00 uur. Daarbuiten kunnen de kinderen blijven logeren en kunt u uw kind tijdens genoemde tijden weer ophalen.

- alle maaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) zijn mogelijk. Het ontbijt is mogelijk voor kinderen die voor 7.30 uur gebracht worden. De lunch en avondmaaltijd  zijn mogelijk als de kinderen op dat tijdstip aanwezig zijn. Dit alles uiteraard in overleg. Avondmaaltijden kunnen desgewenst vegetarisch aangeboden worden. De maaltijden komen voor rekening van Liens thuis  

- alle kinderen, dus ook kinderen met een uitdaging zijn welkom, mits dit past bij het kind zelf, de andere kinderen en Liens thuis. Wij denken liever in mogelijkheden, dan in beperkingen.

- vriendjes/vriendinnetjes zijn welkom na school en/of tijdens vakanties, mits het aantal kinderen dit toelaat en het gastkind ook uit spelen mag.

- Liens thuis beschikt over ruime slaapgelegenheid voor de kinderen.  Hierdoor is het mogelijk om overdag te slapen, maar ook 's avonds en 's nachts te blijven. Alle kinderen hebben een vaste slaapplek waar niemand anders slaapt. 

- uiteraard kan er rekening gehouden worden met allergieën en diëten. 

- een bezoek aan de huisarts of iets dergelijks is geen probleem. 

- vaste uren, tussenschoolse-, nacht-, vakantie- en noodopvang.

 

Kortom; (bijna) alles is mogelijk. Heeft u een ander verzoek? Laat het weten!